Thuis

shanghai Guangsu Manufacture Co.ltd

Een paar woorden over ons
1

shanghai Guangsu Manufacture Co.ltd

De shanghai-plastic Machines die Co., Ltd vervaardigen worden gevestigd in de Wetenschap en het Technologiepark van Songjiang van Shanghai, met een totale oppervlakte van 238 acres. Zijn vervoer is zeer geschikt, gelegen in de Snelweg Shanghai-Hangzhou en zelfde autosnelweg drie bij de uitgangshaven, en is naast de stad van de Universiteit van Shanghai en van Shanghai Metro Lijn 9 Terminal - De Post van Songjiangxincheng.
  Het bedrijf heeft constant door de „kwaliteitsproducten bedrijfs, van de sterdienst“ filosofie verblijven, „Lichte plastic“ kaartinjectie het vormen machine voor zijn die hoogte - kwaliteit, efficiënt, energy-saving voordelen in de persindustrie worden gekend. Zijn hoofdproducten omvatten de reeks van GM van kwantitatieve pompinjectie het vormen machine, HS de reeks van reeks servomotoren GSV energy-saving injectie het vormen machines en veranderlijke energie-precisie injectie het vormen machines die zich van 50 ton aan 2.000 ton, injectievolume van 30 gram aan 10.000 gram van 40 soorten specificatiesinjectie het vormen machines uitstrekken en verwante hulpmachines, vormen, en heeft de partnerleveranciers van uitstekende kwaliteit en uitgebreide ervaring in de plastic vormende productenrandapparatuur. Jaarlijkse output van meer dan 3.200 injectie het vormen machines, verkoopnetwerk door het land; terwijl de producten zijn uitgevoerd naar Europa, Midden-Amerika, Midden-Oosten, Zuidoost-Azië en Afrika, zoals Rusland, de Verenigde Staten, Roemenië, Turkije, India, Syrië, Iran, Myanmar, Nigeria, Kameroen meer dan 50 landen en gebieden, evenals aan de behoeften van diverse de industrieënproducten verwerking voldaan, heeft het bedrijf eeuwigdurende plastieken ontwikkeld die hulpmateriaalleveranciers en vormfabrikanten verwerken om aan de behoeften te voldoen van een verscheidenheid van producten verwerking. De introductie van buitenlandse ondernemingen een volledige waaier van gevorderde CNC machinaal bewerkende centra om uitstekend kwaliteitslicht te verzekeren drukt, en in de eerste edele door de iso9001-2000 van het certificatie kwaliteitsbeheersysteem normen en Ce-certificatie.
  Het bedrijf zal „technology-oriented, beheersinnovatie, kwaliteit eerst, klant eerst“ naderbij komt, blijft volgen de inspanningen van de nieuw productontwikkeling verhogen, die zich op de ontwikkeling van het belangrijke binnenlandse niveau concentreren en het geavanceerde niveau van de wereld van een reeks nieuwe producten inhalen, het laten de vlek van het mijn bedrijf nieuwe heldere van de economische groei zijn. Ook geïntroduceerd in het beheer en de kwaliteitscontrole een reeks nieuwe initiatieven om samenwerking met bekende binnenlandse en buitenlandse onderzoekinstituten en ondernemingen, well-built „licht plastic“ merk te versterken, om gebruikerstevredenheid te verbeteren. Ons volledig die personeel onder de leiding van de raad van beheer van het bedrijf, aan transporteren de „eenheid, waarheid-zoekt, toewijding wordt bepaald, innovatie, het de weg bereiden“ geest, om het bedrijf voor de binnenlandse prima bekende ondernemingen te bouwen. Wij danken oprecht alle vrienden van de steun en de liefde, en warm welkome klanten om ons te bezoeken!
  De plastic Machines, leiden tot een rooskleurige toekomst. Wij heten buitenlandse zakenlieden welkom om de gids te bezoeken, zullen wij geen inspanning sparen om klanten de uitvoerigere, professionelere, meer gedetailleerde diensten aan te bieden om nieuwe klantenvertrouwen en steun te winnen.
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : GS

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 14000000-16000000

Opgericht Jaar : 2004

Export pct : 40% - 50%

geschiedenis van het bedrijf

shanghai Guangsu Manufacture Co.ltd

CONTACT

Adres: No.888, Kungang Rd, Songjiang-Sc.i. & Technologie. Park, Shanghai, de Volksrepubliek China

Factory Adres:No.888, Kungang Rd, Songjiang-Sc.i. & Technologie. Park, Shanghai, de Volksrepubliek China